Rreth nesh

Foshan Ming Yu Electric Light Source Co., Ltd.

Foshan Ming Yu Electric Light Source Co. Ltd. was founded in 2012, is a professional researching and developing and manufacturing company in the field of ,UV Germicidal lamp disinfecting lamp, indoor electric mosquito and insect killer lamp ,solar Insect killer lamp,AC outdoor Insect killer almp , sticky insect trap lamp, insect glue trap board series products. Our products have passed CE, RoHS certification, and exported to Southeast Asia, Middle East, North America,South America, Russia, Europe and countries around the world.

avantazh

 • Gjithmonë e vë cilësinë në vendin e parë dhe në mënyrë rigoroze të mbikëqyrë cilësinë e produktit të çdo procesi.

  cilësi

  Gjithmonë e vë cilësinë në vendin e parë dhe në mënyrë rigoroze të mbikëqyrë cilësinë e produktit të çdo procesi.
 • Fabrika jonë ka CE RoHS etj prodhues të certifikuar të cilësisë së lartë, me kosto efektive produkteve.

  certifikatë

  Fabrika jonë ka CE RoHS etj prodhues të certifikuar të cilësisë së lartë, me kosto efektive produkteve.
 • prodhues i insekteve llambë Killer Produkte gati 10 vjet. Fabrika jonë ndodhet në Foshan, një qytet i bukur në krahinën qendrore Guangdong.

  prodhues

  prodhues i insekteve llambë Killer Produkte gati 10 vjet. Fabrika jonë ndodhet në Foshan, një qytet i bukur në krahinën qendrore Guangdong.

Produktet e fundit

WhatsApp Online Chat !